avfallsfri fabrikk

Nylig kunngjorde Zhejiang provinsavdeling for økologi og miljø og Zhejiang provinsavdeling for økonomi og informasjonsteknologi i fellesskap listen over "Evalueringsresultater av den andre gruppen av "avfallsfrie fabrikker" i Zhejiang-provinsen", og Sicher Elevator Co. , Ltd. ble hedret på listen, og ble den fjerde største i Huzhou City så langt.Det er den eneste bedriften i Nanxun-distriktet som har blitt valgt som en "avfallsfri fabrikk" på provinsnivå, som er en så stor ære som har vært på denne listen, og vi streber etter å holde det oppe og gjøre mer for å holde miljøet vårt mer grønn og mer behagelig for folk å leve av.

Definer "Avfallsfri fabrikk" er det for den første provinsielle standarden innen null-avfallsfabrikker i Zhejiang-provinsen i Kina, "Retningslinjer for bygging av "Avfallsfri fabrikk", som ble valgt av Zhejiang Provincial Department av økologi og miljø i mai 2021 for å oppnå "reduksjon i fast avfall". Målet er å implementere beslutningstaking og distribusjon av provinsens partikomité og provinsregjeringen, med fokus på "ingen vekst i produksjon og avfall, ingen sløsing med ressurser , ingen hull i fasiliteter, ingen blindsoner i tilsyn, garanti ingen ledig stilling og ingen dumping av fast avfall".

ny11
ny10

Sicher Elevator følger alltid utviklingskonseptet "sikkerhet, innovasjon og grønt", som vi tar svært alvorlig for å gjennomføre, og aktivt utvikler sirkulær økonomi, og fremmer bygging av "no-waste fabrikker".Grønn produksjon implementeres gjennom fem tiltak for "intensiv arealbruk, ufarlige råvarer, resirkulering av avfall, ren produksjon og lavkarbonenergi".Samtidig som vi oppnår utvikling av høy kvalitet, oppfyller vi aktivt bedriftens samfunnsansvar og oppnår også en koordinert utvikling av sosiale, miljømessige og økonomiske fordeler.


Innleggstid: 13-jan-2022